Tedesco over “bevrijde” Rode Duivels tegen Frankrijk in Nations League

Tedesco over “bevrijde” Rode Duivels: “Niet dat we de bladzijde volledig omdraaien”

9 september om 16:32

Amadou Onana gaf aan dat de Rode Duivels zich meer bevrijd gaan tonen tegen Frankrijk in de Nations League. De middenvelder deelde dat het anders zal zijn dan hoe de Rode Duivels zich toonden op het EK 2024 tegen Frankrijk. Bondscoach Domenico Tedesco is het volledig eens met Onana.

Tedesco reageerde als volgt op de uitspraak van Onana over de Rode Duivels. “Het zijn zijn woorden, hé”, knipoogde de bondscoach. “Maar zijn gevoel is gebaseerd op de match tegen Israël en de trainingen”, citeert Sporza Tedesco.

Tedesco gaf aan dat Onana gelijk heeft over de Rode Duivels. “Amadou heeft het volledig bij het rechte eind. Het is niet dat we de bladzijde volledig omdraaien omdat we iets nieuws moeten doen”, aldus de bondscoach.

 “We hebben voor het EK zo vaak agressief en intens gespeeld. We hebben een mooi beeld getoond. De laatste indruk, die van het EK, is niet onze beste indruk. Maar het klopt niet dat we nu alles moeten omgooien”, besloot de bondscoach van de Rode Duivels.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.