Lokeren-Temse droomt in beker:

Lokeren-Temse stoot vlot door in beker en droomt al van affiche met Club Brugge

8 september om 23:45

SC Lokeren-Temse staat steeds meer op de voetbalkaart. De fusieclub steeg dit jaar naar de Challenger Pro League en plaatste zich dit weekend voor de zestiende finales van de Croky Cup. In die ronde stromen ook de eersteklassers in. Lokeren-Temse droomt al luidop.

De Oost-Vlamingen kregen in de zesde ronde van de beker Ninove tegenover zich. Die verplaatsing leverde niet al te veel problemen op. Dankzij doelpunten van Sam Van Aerschot, Indy Boonen en Sebastiaan Brebels klommen de bezoekers iets voorbij het uur al op een geruststellende 0-3-voorsprong. Pas in blessuretijd wist Ninove de eer nog enigszins te redden: 1-3.

Grote vreugde bij Lokeren-Temse, dat zich in de volgende ronde dus mag meten met een club uit de Jupiler Pro League. Hoewel bij wijlen KSC Lokeren vooral KAA Gent als aartsrivaal gold, heeft de opvolger nu een andere droomaffiche in gedachten. "Geef ons nu maar Club Brugge", hoorde Het Belang van Limburg waaien. Maandagavond vanaf 18u weet Lokeren-Temse of die wens ook in vervulling gaat.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.