Luuk de Jong wil carrière waarschijnlijk bij PSV afsluiten

PSV-pion denkt niet aan vertrek: "Ga mijn carrière hier waarschijnlijk afsluiten"

8 september om 21:32

De kans is 'heel groot' dat Luuk de Jong zijn loopbaan bij PSV afsluit. Dat vertelt de 34-jarige spits in gesprek met De Telegraaf. De Jong is daarnaast van mening dat PSV de beste selectie van de Eredivisie heeft.

De Jong zag dat het gros van zijn teamgenoten in Eindhoven is gebleven na het kampioensjaar. Voor de aanvaller zelf was een vertrek uit het Philips Stadion ook niet aan de orde, geeft hij aan bij De Telegraaf, "Bij mij heeft dat niet zo gespeeld. Ik ben op een leeftijd beland, dat ik zelf een beetje mijn keuzes kan maken wat ik in mijn carrière wil. Ik zit hartstikke goed bij PSV."

PSV lijkt dan ook zijn laatste club te gaan worden. "De kans is heel groot dat ik hier ook mijn carrière ga afsluiten", zegt De Jong, die geen 'ideaalplaatje' in zijn hoofd heeft over hoelang hij nog wil doorgaan met voetballen. "Nee, want dat kun je niet voorspellen", klinkt het.

"Mijn contract bij PSV loopt na dit seizoen af. Daar maak ik me geen zorgen over. Daar komen PSV en ik wel uit. Het gaat om mijn fitheid. Zoals ik me nu voel, wil ik door. Misschien voel ik me nog twee of drie jaar zo. Het kan ook zijn, dat je al over een jaar je anders voelt, dat je te maken krijgt met blessures. Ik heb geen getal in mijn hoofd", besluit hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.