Ran Ben Simon over Anan Khalaili van Union Saint-Gilloise

Weinig twijfels over Union-spits: "Khalaili wordt de beste speler in de JPL"

8 september om 14:31

Israël kan tijdens de Nations League wedstrijden beschikken over twee spelers die in clubverband actief zijn in de Jupiler Pro League: Omri Gandelman en Anan Khalaili. Ran Ben Simon, de Israelische bondscoach, spreekt veel vertrouwen uit over Khalaili.

Bij Union Saint-Gilloise moet Khalaili het voorlopig nog vaak doen met invalbeurten. Dat weet ook de Israelische bondschoach, die ziet dat zijn landgenoot het voorlopig moeilijk heeft. "Ik weet dat Khalaili nog niet heeft uitgeblonken bij Union", aldus Ben Shimon bij Het Nieuwsblad.

Maar toch heeft de bondscoach veel vertrouwen in de Israelisch international en gelooft hij absoluut in een doorbraak van de jonge aanvaller. "Ik zal je een geheim vertellen: hij zal binnenkort de beste speler in de Jupiler Pro League worden. Herhaal het niet te vaak en wees geduldig", vertelt Ben Shimon.

Gandelman en Khalaili spelen met Israël nog een wedstrijd in de Nations League. Op 9 september is Italië de tegenstander.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.