Gianluigi Donnarumma heeft opvallende verklaring voor tegengoal Italië

Opmerkelijk: Donnarumma slikte tegengoal omdat hij handschoenen nog niet aanhad

8 september om 11:02

Een wel heel opvallend verhaal van Gianluigi Donnarumma. De Italiaanse doelman had vrijdag in de partij met Frankrijk zijn handschoenen nog niet aan en slikte daarom al heel snel een tegengoal.

Het kwam uiteindelijk allemaal goed voor de doelman, die zijn geld verdiend bij PSG en daarom misschien wat al te zeer op zijn gemakt was in zijn thuisstadion Parc des Princes. Italië won de wedstrijd uiteindelijk met 1-3.

In de poule van de Rode Duivels kwam Frankrijk al na dertien seconden tegen Italië. Volgens Gianluigi Donnarumma was hij nog niet volledig voorbereid op de wedstrijd, omdat hij vlak voor het eerste fluitsignaal nog van iemand aan de achterlijn succeswensen had ontvangen. 

'Ik riep nog naar de scheidsrechter dat hij moest wachten', citeert Sporza de doelman. 'Ik stond nog niet klaar. Ik had zelfs mijn handschoenen nog niet goed aan. Normaal controleert de ref toch of iedereen klaarstaat.'

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.