Van der Elst ziet match tussen Royal Antwerp en Praet: "Hij zal het verschil moeten maken"

7 september om 16:52

Dennis Praet mag opnieuw het beste van zichzelf geven in de Jupiler Pro League. Franky Van der Elst ziet alvast een goede match tussen Praet en Royal Antwerp FC, al beseft de analist ook dat er veel druk op zijn schouders zal rusten. 

Volgens Van der Elst zou het een erg geslaagd huwelijk kunnen gaan worden tussen Praet en Antwerp. "Absoluut. Maar pas op: er zal wel wat druk zijn", stelt de analist bij Het Nieuwsblad. "Antwerp haalt Praet niet enkel om louter de kern te stofferen. Hij zal het verschil ­moeten maken."

Hetzelfde geldt voor Dendoncker voor Van der Elst. "Ik denk dat ze wel zullen ­leveren. Ze zijn nog niet versleten, hebben goesting om zich te tonen en hebben beroepsernst", klinkt het. "Naar het voorbeeld van Alderweireld, Hazard en Vertonghen."

Van der Elst is alvast erg enthousiast om de voormalig Gouden Schoen terug in de JPL aan het werk te zien. "We zijn deze zomer veel goede spelers kwijtgeraakt in België. Wel, de komst van Dendoncker en Praet compenseert die verliezen toch een beetje."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.