Arsenal wil contract van Rode Duivel Leandro Trossard verlengen

Arsenal wil langer door met Rode Duivel: 'Contractverlenging voor Trossard'

7 september om 16:19

Eerder deze week hadden zowel Leandro Trossard als zijn club Arsenal geen oren naar een miljoenenbod van Al-Ittihad. Nu brengt Football Insider het nieuws naar buiten dat er een contractverlenging in de maak is voor de Rode Duivel. 

Terwijl voormalig STVV-verdediger Takehiro Tomiyasu, Ben White en Jorginho alle drie hun contract onlangs verlengd zagen, lijkt het nu de beurt aan Trossard. De club uit Londen zien de winger nog steeds als een belangrijke schakel in hun team, waarmee ze dit jaar opnieuw een gooi naar de titel willen doen. 

Het bod van Al Ittihad van om en bij de 35 miljoen euro werd dan ook meteen van tafel geveegd. Momenteel heeft de Rode Duivel nog een contract tot medio 2026, maar Arsenal zou er dus werk van willen maken dit te verlengen. 

In totaal kwam Trossard al 71 keer in actie voor de Gunners. Daarin was hij tot nu toe goed voor 19 doelpunten en 12 assists. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.