Memphis hard op weg naar Braziliaanse Corinthians

Opvallend: 'Memphis Depay kiest voor avontuur bij Braziliaanse Corinthians'

6 september om 19:46

Memphis Depay is hard op weg om speler te worden van het Braziliaanse Corinthians, zo meldt TyC Sports. De aanvaller heeft een persoonlijk akkoord bereikt en hij moet alleen nog de medische keuring doorstaan in Brazilië.

Volgens Tyc Sports-journalist César Luis Merlo gaat Memphis in Brazilië een contract tekenen voor twee seizoenen. 'Hij moet alleen nog de medische keuring doorstaan en zal dan zijn contract tekenen', zo valt er te lezen.

Volgens ESPN is de verwachting dat Memphis, als hij de medische keuring doorstaat, zondag zijn contract zal ondertekenen in Brazilië. Het medium schrijft verder dat de 98-voudig Oranje-international ook flink wat geld zal verdienen in Brazilië. 'In totaal moet de aanvaller 13.5 miljoen euro in twee jaar gaan verdienen, inclusief bonussen en tekengeld', klinkt het.

In juli liep het contract van Memphis bij Atlético Madrid af en sindsdien was de 30-jarige aanvaller transfervrij. Niet alleen Corinthians was in de markt voor de handtekening van Memphis, want er was ook interesse van clubs uit het Midden-Oosten, zo meldt ESPN.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.