Walsh (KV Mechelen) scoort eerste interlanddoelpunt voor Indonesië

KVM-speler Walsh scoort zijn eerste interlandgoal voor Indonesië

6 september om 15:04
Laatste update: 6 september om 16:07

Sandy Walsh speelde donderdagavond zijn twaalfde interland voor het nationale team van Indonesië. In de wedstrijd tegen Saudi-Arabië maakt de speler van KV Mechelen zijn eerste interlandgoal.

Walsh stond vanaf de aftrap op het veld, de aanvaller slaagde er in de kwalificatiewedstrijd voor het WK in om zijn eerste doelpunt te maken voor Indonesië. Het was ook het enige doelpunt dat Indonesië scoorde in het duel dat in een 1-1 gelijkspel eindigde.

Naast Walsh stonden er nog een aantal bekenden uit de Jupiler Pro League en Challenger Pro League op het veld. Ragnar Oratmangoen van FCV Dender, Shayne Pattynama van KAS Eupen en Marselino Ferdinan (ex-KMSK Deinze) maakten ook minuten.

Voor Indonesië en Walsh staat er deze interlandperiode nog een wedstrijd te wachten. De volgende tegenstander is Australië. Zij zullen op 10 september op bezoek komen in Indonesië.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.