Stefan Mitrović trekt van Hellas Verona naar OH Leuven

OFFICIEEL: OH Leuven pakt uit met komst Servische international

6 september om 12:00

Oud-Heverlee Leuven heeft op deadline day nog eens beet. De 22-jarige Stefan Mitrović komt op huurbasis over van het Italiaanse Hellas Verona.

De deal betreft een uitleenbeurt van een seizoen plus een aankoopoptie. Die zou zo'n 3,5 miljoen euro bedragen, waarna er een langdurig contract zou klaarliggen voor de jonge winger. 

Mitrovic speelt pas sinds februari 2024 Italië, daarvoor was hij in zijn thuisland actief bij Rode Ster Belgrado. Dit seizoen kwam hij echter nog niet in actie voor de club uit de Serie A en hij gaat in Leuven dus op zoek naar speelminuten.

Mitrovic is tevens international bij Servië, waar hij inmiddels drie caps achter zijn naam heeft. Donderdag mocht hij nog invallen in de UEFA Nations League-wedstrijd tegen Spanje. Opvallend genoeg treft hij in de Jupiler Pro League een exacte naamgenoot, bij KAA Gent kennen ze Stefan Mitrovic natuurlijk als hun centrale verdediger.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.