Erdon Daci verlaat KVC Westerlo voor KMSK Deinze

OFFICIEEL: KVC Westerlo laat Daci naar KMSK Deinze vertrekken

6 september om 11:51

KVC Westerlo heeft afscheid genomen van Erdon Daci. De 26-jarige spits tekende ondertussen een contract bij tweedeklasser KMSK Deinze tot juni 2025, plus optie op een extra seizoen. 

Daci gaat niet voor het eerst aan de slag in de Challenger Pro League. In 2021-2022 speelde hij nog een grote rol in de titel van KVC Westerlo in tweede klasse. In 1A had de international van Noord-Macedonië het echter iets moeilijker. In 15 wedstrijden in de Jupiler Pro League scoorde hij vier keer en gaf hij één assist. 

Vorig seizoen werd hij in de winter door Westerlo al eens uitgeleend aan SK Beveren. Dat werd geen al te groot succes, met één doelpunt en assist na negen optredens voor de Leeuwen. Nu wil hij zich tonen bij KMSK Deinze. 

Technisch directeur van Deinze, Wouter Artz, heeft er alvast vertrouwen in. "Erdon heeft eerder al bewezen erg succesvol te zijn in deze competitie. Met zijn goede linkervoet, slimme loopacties naar het doel, en zijn koelbloedigheid voor doel brengt hij extra opties voor onze aanval. Met Erdon hebben wij een profiel erbij dat wij nog niet hadden in deze groep", klinkt het op de website van de club. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.