Romeo Lavia zit niet in de Conference League-selectie van Chelsea

Chelsea laat Lavia uit de Europese selectie, ook andere grote namen ontbreken

5 september om 17:59

Romeo Lavia zal Europees niet in actie komen voor Chelsea. Bij The Blues hebben ze ervoor gekozen om onze landgenoot, samen met enkele andere aansprekende namen, niet op te nemen in de selectie voor de Conference League.

Op donderdag maakte Chelsea de definitieve selectie voor de Conference League bekend. Naast die van Lavia ontbraken ook de namen van sterkhouders Cole Palmer en Wesley Fofana op de lijst.

De beslissing zou zijn genomen om sommige jonge spelers rust te gunnen gedurende een lang en intens seizoen. Hoewel deze spelers in de eerste wedstrijden van het seizoen al de nodige speeltijd kregen, zijn ze dus niet buiten de selectie gelaten wegens slechte prestaties, maar om hen rust te gunnen.

Lavia speelde na een basisplek in de openingsmatch de laatste twee competitieduels niet mee bij Chelsea. Onze landgenoot was out met een hamstringblessure, maar die is niet al te ernstig.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.