Dennis Praet trekt naar Royal Antwerp FC

OFFICIEEL: Praet komt middenveld van Royal Antwerp FC versterken

6 september om 17:31
Laatste update: 6 september om 17:52

Dennis Praet is terug in de Jupiler Pro League. De middenvelder heeft een contract ondertekend bij Royal Antwerp FC. Dat meldt de club via social media.

De terugkeer naar ons land van de inmiddels 30-jarige Praet hing al even in de lucht. Er waren ook wat vrijages met zijn oude club RSC Anderlecht, maar de geboren Leuvenaar heeft nu dus toch voor The Great Old gekozen.

Praet vertrok in 2016 uit België en maakte goeie sier bij het Italiaanse Sampdoria. Vanuit Italië trok hij naar Leicester City, maar dat liep uit op een teleurstellend verblijf voor de 15-voudig Rode Duivel. Het voorbije seizoen kwam hij tot 17 optredens in de Championship. 

Coach Jonas De Roeck zal de ervaren speler graag naar de Bosuil zien komen. Bij Antwerp waren ze, na het vertrek van Mandela Keita (Parma), Jurgen Ekkelenkamp (Udinese) en Alhassan Yusuf (New England Revolution), nog naarstig op zoek naar versterkingen voor het middenveld.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.