"Vanaken had zeker een meerwaarde kunnen betekenen op EK 2024"

5 september om 12:16
Laatste update: 5 september om 12:17

Het mislukte EK blijft nog nazinderen in België, ook bij Justien Odeurs. De voormalige Red Flame legt Domenico Tedesco het vuur aan de schenen bij Het Belang Van Limburg.

"Ik vond het EK vooral een opeenstapeling van vreemde beslissingen", aldus Odeurs. "Het begon al bij de selectie. Zo snap ik nog steeds niet waarom Axel Witsel erbij was en waarom de bondscoach maar 25 spelers selecteerde, terwijl hij er 26 mocht meenemen. Iemand als Hans Vanaken verdiende dat extra plekje en had zeker een meerwaarde kunnen betekenen."

Ondanks die teleurstelling mag Tedesco toch aanblijven. "Hoe dan ook vind ik dat iedereen een tweede kans verdient, ook Tedesco dus. Al vind ik het wel heel jammer dat hij zo lang heeft gewacht om uitleg te geven. Die kwam er pas twee maanden na het EK. De mensen zijn het bij wijze van spreken al bijna vergeten en dan gaat hij het nu komen uitleggen. Dat is een beetje vijgen na Pasen."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.