Jonge Rode Duivel Samuel Mbangula over zijn doorbraak bij Juventus

Mbangula over nieuwe status bij Juve: "Kan niet meer zo makkelijk buitenkomen”

5 september om 11:44

Samuel Mbangula kwam de internationale voetbalwereld binnen met een knal. Onze jonge landgenoot debuteerde even geleden met een goal en een assist bij Juventus. Inmiddels staat de assists-teller al op drie en dat verandert zijn status in Italië.

In de openingsmatch tegen Como kreeg Mbangula verrassend een basisplek van de nieuwe coach Thiago Motta en dat vertrouwen heeft de jonger winger niet beschaamd. Integendeel, hij de sensatie van het nog jonge seizoen. "Als je in je debuutmatch meteen je eerste goal maakt, kan je niet anders dan tevreden zijn", zegt hij tegen Het Laatste Nieuws

De doorbraak heeft zijn leven wel behoorlijk op de kop gezet. "Een deel van mijn leven ziet er toch anders uit, ja. Ik blijf dezelfde persoon, maar ik kan niet meer zo makkelijk buitenkomen", vertelt de 20-jarige international van Jong België.

Maar Mbangula heeft toch zeker ook plezier in die nieuwe sterrenstatus. "Niet dat ik het nu vervelend vind hoor. Als kinderen een handtekening of foto komen vragen, doe ik ze graag een plezier. Dat hoort erbij", klinkt het.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.