Vancsa reageert op transfer naar KAA Gent

Vancsa over tranfser: "Voor mij is dit de perfecte stap naar de perfecte club"

4 september om 19:15

KAA Gent maakte woensdag de transfer van Zalan Vancsa officieel bekend. Vancsa komt over van Lommel SK. Hij komt over op uitleenbasis. Bij Gent zijn ze alvast zeer tevreden met deze transfer.

Zo beschrijft Sports Manager Arnar Vidarsson op de clubwebsite wat de precieze kwaliteiten zijn van Vancsa. "Zalán is het soort talent dat nog zeer moeilijk te vinden is aan een haalbare prijs. We zijn dus heel blij dat we dit konden afronden. Hij is een type dat we nog niet in onze kern hadden: iemand voor de nummer 10-positie, een verfijnde en technisch sterke speler met scorend vermogen."

Al vraagt Vidarsson ook wel aan de supporters om geduld te hebben met Vancsa en hem volledig te steunen. "Zalán heeft heel veel talent, maar is ook nog jong. Laat ons dus wat geduld hebben en intussen onze spelers onvoorwaardelijk steunen."

Vancsa reageerde ook zelf op zijn transfer en sprak heel lovend over zijn nieuwe werkgever. "Voor mij is dit de perfecte stap naar de perfecte club. Ik kan niet wachten om eraan te beginnen."