'Almere City versterkt zich met Tahiri'

'Tahiri (ex-Lierse SK) heeft nog eens nieuwe Nederlandse ploeg gevonden'

3 september om 19:43

De naam Anas Tahiri zal bij de fans van Lierse SK nog wel een lichtje doen branden. De in Brussel geboren middenvelder is al een tijdje weg uit ons land, met avonturen in Nederland en Roemenië. Nu heeft hij volgens Voetbal International weer een nieuwe job gevonden bij onze noorderburen.

Tahiri is transfervrij nadat hij uit zijn contract liep bij sc Heerenveen en zou nu gaan tekenen bij Almere City. Daar hoopt hij zich in de kijker te spelen, met het oog op een eventuele vervolgstap.

Tahiri heeft zowel de Belgische als de Marokkaanse nationaliteit en streek in de winter van 2022 neer bij Heerenveen, na eerder bij RKC Waalwijk, Lierse SK en GFR Cluj actief te zijn geweest. De creatieve speler genoot een deel van zijn opleiding bij RSC Anderlecht. Bij Heerenveen was Tahiri in eerste instantie vaak basispion, maar in zijn laatste seizoen begon hij steeds vaker op de bank. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.