KSC Lokeren-Temse haalt Mats Lemmens ex-KRC Genk bij US Lecce

'KSC Lokeren-Temse plukt Lemmens (ex-Jong Genk) weg bij US Lecce'

3 september om 11:50

Hoewel de transfer nog niet officieel is, komt Het Nieuwsblad met het nieuws dat KSC Lokeren-Temse zich versterkt heeft met Mats Lemmens. De 22-jarige verdediger met een verleden bij KRC Genk komt over van Serie A-club US Lecce.

Lemmens werd als centrale verdediger opgeleid in de jeugd van KRC Genk, maar maakte op 18-jarige leeftijd de overstap richting Lecce. Daar speelde hij 55 wedstrijden voor de U19 en werd hij omgeschoold tot rechtsachter.

Het afgelopen seizoen werd hij uitgeleend aan tweedeklasser Calcio Lecco, waarvoor hij 18 wedstrijden in de Serie B speelde. Lemmens kon daarin één keer scoren en tevens een assist afleveren. Hij kon echter niet voorkomen dat de club weer naar de Serie C degradeerde. 

Nu moet hij de troepen van Hans Cornelis versterken bij Lokeren-Temse. De promovendus in 1B kan tot nu toe niet van een geslaagde start spreken en blijft na drie speeldagen achter met 0 op 9.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.