Standard probeert Arnaud Bodart naar Union SG te sturen

Standard zit aan loonplafond: 'Probeert Bodart te overtuigen om naar Union SG te trekken'

3 september om 09:41

Alvorens nog een nieuwkomer aan te kunnen trekken, heeft Standard eerst andere prioriteiten. De Rouches zitten namelijk aan hun loonplafond en willen dus eerst afgscheid nemen van overtollige spelers, waaronder Stipe Perica, Abdoul Tapsoba en... Arnaud Bodart.

De Amerikaanse eigenaren van de club hebben vooraf een loonplafond bepaald, dat ondertussen bereikt is. Nu Matthieu Epolo het meer dan degelijk doet in doel, mag Arnaud Bodart nog vertrekken. 

Zijn transfer zou financiële ademruimte geven voor eventuele versterkingen in Luik. Volgens Sacha Tavolieri probeert Standard hem daarom te overtuigen om het enige concrete voorstel van die moment te aanvaarden, namelijk dat van Union Saint-Gilloise. De Brusselaars zijn concreet voor Bodart en zien hem als concurrent - of zelfs vervanger - voor doelman Anthony Moris. 

Naast Bodart wil Standard ook een oplossing vinden voor de overbodige Stipe Perica, terwijl het ook aan het onderhandelen is over een transfer van Abdoul Tapsoba. De 22-jarige spits uit Burkina Faso zou dicht bij een transffer naar FK Borac Banja Luka staan, een club uit Bosnië en Herzegovina.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.