Vanhaezebrouck ziet 'Rode Duivel Vanhoutte': "Hij gaat er nooit meer uit"

2 september om 22:30

Union slaagde er zondag niet in om te winnen van RSC Anderlecht, maar wist in het eigen stadion wel indruk te maken. Onder meer Charles Vanhoutte speelde een sterke wedstrijd en kreeg ook heel wat lof.

Vanhoutte is op het middenveld van Union een belangrijke pion geworden en was vorig seizoen een onbetwistbare basisspeler. Hein Vanhaezebrouck is een grote fan en wilde hem in het verleden al naar KAA Gent halen. Het verrast hem dan ook niet dat Vanhoutte het zo goed doet.

In de media kreeg Vanhoutte nog een 6 op 10 voor zijn partij. Onbegrijpelijk voor Vanhaezebrouck. "Voor mij zou hij bij elke wedstrijd toch minstens een 7 op 10 krijgen", geeft de analist aan bij Extra Time.

Sterker nog, voor Vanhaezebrouck kan Vanhoutte nog een pak hoger aan dan Union. Hij ziet de middenvelder zelfs een Rode Duivel worden. "Steek Vanhoutte in de nationale ploeg en hij gaat er nooit meer uit", klinkt het nog.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.