Vandenbempt vreest ontslag Riemer bij Anderlecht

Vandenbempt: “RSC Anderlecht-kritiek blijft, ik vrees trainersontslag”

2 september om 18:48

Peter Vandenbempt zag RSC Anderlecht met 0-0 gelijkspelen op bezoek bij Union SG. Vandenbempt vond dat vooral paars-wit tevreden mocht zijn met dit gelijkspel en geeft aan dat het teleurstellende veldspel van Anderlecht mogelijk leidt tot een trainersontslag.

Vandenbempt geeft aan dat ondanks de resultaten Brian Riemer niet zeker kan zijn van zijn hoofdtrainerschap bij Anderlecht. “Anderlecht pakt wel weer een punt, maar de kritiek op het spel houdt aan. Als het zo voortgaat, zal dit eindigen met een trainersontslag, vrees ik”, deelt Vandenbempt via Sporza. 

“Als Anderlecht op deze manier blijft spelen en het geluk ophoudt en de resultaten niet meer volgen, dan zitten we snel met een crisis. De sfeer is nu al gespannen, een klein deel van de supporters blijft maar roepen op Brian Riemer”, geeft Vandenbempt aan.

Vandenbempt sluit af door te benadrukken dat wanneer Anderlecht niet de resultaten had behaald, dat het al voorbij zou zijn met Riemer als hoofdtrainer van Anderlecht. “Als Anderlecht maar de punten had gehaald die het op basis van zijn prestaties kon rechtvaardigen, dan waren we nu al zover”, besluit Vandenbempt.