Feyenoord gaat vol voor Skov Olsen

'Feyenoord zet alles op alles voor Skov Olsen, zelfs clubrecord is mogelijk'

1 september om 22:57

Andreas Skov Olsen moet de laatste zomeraanwinst van Feyenoord gaan worden. De Rotterdammers zetten volgens Voetbal International alles op alles om de Deen binnen te halen en de club is zelfs bereid het eigen transferrecord te breken. Mads Bidstrup is inmiddels geen optie meer voor Feyenoord.

De komst van Skov Olsen wordt volgens VI 'in alle opzichten nog een uitdaging'. Feyenoord ziet in de Deen echter een hoop kwaliteiten en is dus bereid om all-in te gaan. Daarbij kan het zijn dat de club het eigen transferrecord gaat verbreken. Dat record staat nu nog op naam van Ayase Ueda, die voor acht miljoen euro werd overgenomen van Cercle Brugge.

Feyenoord was naast Skov Olsen ook nog bezig met de komst van Bidstrup. Die onderhandelingen zijn echter spaak gelopen. Feyenoord vindt de kwaliteiten van Bidstrup niet stroken met de vraagprijs die RB Salzburg voor hem wil zien. Volgens Deense media zat Feyenoord al boven de tien miljoen euro met bieden voor Bidstrup, maar daar lijkt Salzburg dus niet mee akkoord te zijn gegaan.

Feyenoord gaat in de komende 24 uur in ieder geval nog twee spelers presenteren. De Zuid-Koreaanse middenvelder Hwang In-Beom en de Zwitserse vleugelverdediger Jordan Lotomba zetten hun handtekening spoedig onder een contract in Rotterdam.