Rode Duivel Aster Vranckx blijft langer bij VfL Wolfsburg

OFFICIEEL: Vranckx blijft langer bij VfL Wolfsburg: "Ervan overtuigd dat er nog veel potentieel in hem zit"

1 september om 13:29

Ondanks interesse van onder meer Crystal Palace en AC Fiorentina, koos Aster Vranckx om langer bij VfL Wolfsburg te blijven. De Rode Duivel lijkt het vertrouwen te krijgen dit seizoen van coach Ralph Hasenhüttl en heeft daarom zijn contract verlengd. 

Bij de Duitse eersteklasser zijn ze uiteraard opgetogen met de contractverlenging van Vranckx, die anders na het seizoen gratis kon vertrekken. "We zijn blij dat Aster deel blijft uitmaken van ons team", klinkt het bij sportief directeur Sebastian Schindzielorz op de website van de club. "Hij speelt een belangrijke rol in ons team en we hebben er alle vertrouwen in dat hij zich zal blijven ontwikkelen als speler."

Volgens Schindzielorz kan Vranckx nog veel beter worden. "We zijn ervan overtuigd dat er nog veel potentieel in Aster zit en zullen hem hierbij ondersteunen", klinkt het. 

Momenteel staat de Rode Duivel nog even aan de kant met een blessure, maar hij laat op X weten dat hij ernaar uitkijkt om snel terug fit te zijn en alles te kunnen geven voor de supporters van Wolfsburg.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.