Romelu Lukaku start op de bank bij Napoli

Conte heeft nog geen basisplek voor Lukaku bij Napoli tegen Parma

31 augustus om 20:28
Laatste update: 31 augustus om 20:35

Romelu Lukaku is sinds donderdag speler van SSC Napoli, maar kan zaterdagavond al in actie komen in de match tegen Parma Fc. De spits van de Rode Duivels begint evenwel niet in de basis bij de ploeg van Antonio Conte.

Conte had vrijdag al gelijk aangegeven dat hij Lukaku onmiddellijk bij de wedstrijdselectie zou pakken. ‘Hij zal erbij zijn zaterdag’, klonk het toen. ‘We hebben iemand nodig zoals hij. Iemand die de bal kan bijhouden, ons voetbal kan verbeteren vanuit de combinatie en de tegenstander pijn kan doen.’ 

Victor Osimhen stond ook niet aan de aftrap bij Napoli. De Nigeriaanse spits speelde hoog spel op de laatste dag van de transfermarkt in Italië en zag een transfer uiteindelijk niet doorgaan. Osimhen verspeelde alle krediet en werd zelfs geschrapt van de lijst met spelers die in actie mogen komen in de Serie A.

Giacomo Raspadori krijgt tegen Parma nog de voorkeur op Lukaku in de startopstelling. Big Rom kan wel als invaller zijn debuut voor zijn nieuwe ploeg gaan maken.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.