RSCA Futures verliest ook van La Louvière en blijft achter met 0 op 9

31 augustus om 18:04

RSCA Futures blijft het bijzonder moeilijk hebben in de Challenger Pro League. De jonkies van RSC Anderlecht hoopten tegen La Louvière de eerste punten van het seizoen te kunnen pakken, maar kwamen bedrogen uit: 1-2.

De jonge Brusselaars begonnen wel sterk aan de partij en waren bijzonder dominant. Dat zorgde ook voor een snelle beloning: na een goed hakje van Degreef kwam de bal tot bij Sylla. Hij stuitte op de doelman, maar een goed gevolgde Goto kon er toch 1-0 van maken.

La Louvière had het aanvankelijk wel moeilijk en kwam amper tot kansen, terwijl Degreef zich aan de overzijde wel meermaals wist te tonen. Bij de rust stond het dan ook terecht 1-0 voor de Futures.

Na de pauze kregen we een ander La Louvière te zien, dat met veel scherpte begon aan de tweede helft en via Bongiovanni de verdiende gelijkmaker vond. Even later zat het de Futures ook niet mee en kwam de thuisploeg op achterstand na een onhandig eigen doelpunt van Lapage.

Een gelijkmaker viel er niet meer, waardoor RSCA Futures achterblijft met een 0 op 9. La Louvière kon wel al overtuigen en heeft een 7 op 9 kunnen pakken.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.