Torunarigha verlaat KAA Gent dan toch niet: "Hij heeft besloten te blijven"

31 augustus om 16:31

De transferperiode in heel wat landen is afgelopen en dat zorgt er dus ook voor dat meerdere pionnen toch niet zullen vertrekken bij hun club. Ook niet bij KAA Gent, waar Jordan Torunarigha lang werd gelinkt aan een vertrek.

De Duits-Nigeriaanse verdediger werd dit seizoen meermaals gelinkt aan een vertrek en mocht dromen van onder meer een transfer naar Italië. Die is er niet gekomen en een transfer naar een andere club komt er ook niet.

"Torunarigha heeft op dit moment beslist dat hij dit seizoen voor AA Gent voetbalt", is Vidarsson duidelijk. "Hij heeft de knop helemaal omgedraaid. Een pluim aan de coach en zijn staff omdat ze hem helemaal op AA Gent hebben kunnen laten focussen", klinkt het.

Torunariga heeft echter nog maar een contract tot het einde van dit seizoen bij Gent. Als het er niet in slaagt om dat te verlengen, dreigt het de verdediger dus gratis te zien vertrekken.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.