Opgeroepen voor U21, maar Genk-jonkie Karetsas past voor de Beloften

1 september om 19:42

De Belgische beloften komen binnenkort in actie en spelen in de EK-kwalificatie tegen Kazachstan. Dat zal zonder KRC Genk-talent Kostantinos Karetsas zijn, die nochtans wel werd opgeroepen door bondscoach Gill Swerts.

De zestienjarige middenvelder wacht nog op zijn debuut voor de Belgische U21 en zal ook binnenkort zijn eerste minuten niet make voor de beloften. Hij werd nochtans opgeroepen voor de partij tegen Kazachstan, maar heeft daarvoor gepast.

Bij Het Belang van Limburg klinkt het echter dat dat niet omwille van de interesse van de Griekse voetbalbond komt, dat Karetsas graag wil wegsnoepen voor de neus van de Belgische nationale ploeg. De middenvelder wordt echter wel gewoon gespaard door Genk.

In Limburg vindt men het niet opportuun om Karetsas naar Kazachstan te laten afzakken voor de belangrijke partij van de Belgische U21 en blijft de middenvelder dus gewoon thuis.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.