Osimhen uit selectie gezet bij Napoli na transfer Lukaku

Osimhen uit de selectie bij Napoli, Lukaku pakt zijn nummer af

31 augustus om 12:42
Laatste update: 31 augustus om 13:13

Victor Osimhen heeft zichzelf onmogelijk gemaakt bij Napoli. Na de transfer van Romelu Lukaku leek de Nigriaan te vertrekken, maar een transfer kwam er niet van. De Italianen hebben nu besloten om de Nigeriaan niet meer in de selectie op te nemen en ook zijn rugnummer is afgepakt.

Osimhen werd de gehele zomer gelinkt aan een vertrek bij Napoli, maar uiteindelijk kwam een stap naar het geïnteresseerde Chelsea en Al Ahli niet rond. Volgens de Napolitanen ligt dat aan de hoge eisen van de Nigeriaanse spits. Hij ligt nog tot de zomer van 2026 vast bij Napoli, maar de club wilde hem deze zomer voor een fors bedrag verkopen. Doordat dit niet is gelukt, is de relatie tussen club en speler inmiddels kapot.

Doordat Napoli geen vertrouwen meer heeft in Osimhen, heeft de club hem van de startlijst gehaald voor het nieuwe Serie A-seizoen. Hierdoor kan hij de komende duels niet spelen voor de club. Ook heeft Napoli Osimhen zijn rugnummer afgepakt. Nummer negen is gegeven aan Romelu Lukaku, de speler waarvan ook wordt verwacht dat hij komend duel tegen Parma in de spits zal spelen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.