Fink na derde winst op rij voor Genk tegen Westerlo

Fink na derde winst op rij voor Genk: “Tegen wat voor mij een topteam is”

31 augustus om 11:56

KRC Genk heeft stilaan de juiste vorm te pakken in de Jupiler Pro League. Vrijdag wisten de mannen van Thorsten Fink voor een derde keer op rij te winnen. Genk won met 1-0 van Westerlo

In een stevige wedstrijd tegen Westerlo boekte Genk haar derde opeenvolgende zege. Het enige doelpunt kwam van de jonge Oostenrijker Nicolas Sattlberger. Westerlo-doelman Sinan Bolat speelde ook een hoofdrol door een aantal knappe saves en één blunder.

Thorsten Fink was na de wedstrijd erg tevreden over de prestatie van zijn team. "We hebben gewoon een goede wedstrijd gespeeld. We hebben geen kansen weggegeven, tegen wat voor mij een topteam is," verklaarde hij, geciteerd door Sporza

"Ik ben blij ook dat we geen doelpunt hebben weggegeven met vier achteraan. Het moet niet altijd drie of vier nul zijn, voor mij speelden we een topmatch." Daarmee onderstreepte hij het belang van zijn solide verdediging.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.