Heeft RSC Anderlecht beet? 'Dendoncker reist af naar België'

30 augustus om 11:43
Laatste update: 30 augustus om 11:55

RSC Anderlecht staat op het punt om in de laatste dagen van de transferperiode nog te stunten. De club is namelijk goed op weg om Leander Dendoncker terug naar België te halen.

Eerder klonk het al dat Anderlecht interesse toonde in Dendoncker en volgens Het Laatste Nieuws is die transfer nu ook in de maak. De middenvelder is op weg naar ons land om de laatste details rond de transfer af te ronden.

Onder meer Las Palmas dacht ook aan de (voormalige) Rode Duivel, maar struikelde over zijn loon. Bij Anderlecht vormt dat naar verluidt geen probleem en zal het Dendoncker voor één seizoen, zonder aankoopoptie, lenen van Aston Villa.

Dendoncker is een jeugdproduct van Anderlecht en was onderdeel van het kampioenselftal van paars-wit in 2017. In 2019 verhuisde de middenvelder naar Wolverhampton voor 13,8 miljoen euro waarna hij richting Aston Villa trok. Bij die club wist hij zich nooit in de basis te werken. Ook een uitleenbeurt aan Napoli afgelopen seizoen, waar hij voornamelijk invaller was, bracht geen verandering in zijn situatie.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.