Vanhaezebrouck snapt keuze van Antwerp niet: "Hij is nog altijd de nummer één"

30 augustus om 18:32

Bij Royal Antwerp FC doet men momenteel een beroep op Senne Lammens, die het stokje heeft overgenomen van Jean Butez. Een onbegrijpelijke keuze, vindt Hein Vanhaezebrouck.

Antwerp hoopt deze zomer nog afscheid te kunnen nemen van Butez, die de club flink wat geld moet opleveren. Die transfer is er echter nog niet gekomen, waardoor hij op de bank blijft verkommeren en Lammens de voorkeur krijgt. Een keuze die Vanhaezebrouck helemaal niet begrijpt.

"Lammens doet het goed, is nog jong maar in doel staat nog geen Butez, wat mij betreft nog altijd de nummer één in België. Een fenomeen als Butez loste veel op door te anticiperen, te coachen", geeft hij aan in Het Nieuwsblad.

Dat Butez überhaupt nog geen transfer heeft afgerond, is voor Vanhaezebrouck eveneens bijzonder vreemd. "Ipswich Town betaalde 10 miljoen voor Muric van Burnley. Daar snap ik niets van. Is er dan niemand die de Belgische competitie kent? Voor zeven miljoen had het Butez kunnen hebben", besluit hij. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.