Fink over transferitis El Khannouss bij KRC Genk

Fink over transferitis El Khannouss bij Genk: “Als Bilal wat meer ervaring had”

29 augustus om 18:18

KRC Genk neemt het in de volgende speelronde van de Jupiler Pro League zonder Bilal El Khannouss op tegen KVC Westerlo. Thorsten Fink, de hoofdtrainer van Genk, vertelt over de transferitis van El Khannouss bij de Genkies. De Marokkaanse international is dichtbij een transfer naar Leicester City

Fink geeft aan dat het van belang is dat de spelers van Genk volledig gefocust zijn. En niet met mogelijke transfers bezig zijn. “Je hebt spelers nodig die met hun volle gedachten bij hun club zijn en niet met hun hoofd bij een transfer. Tot nu toe is dat altijd goed gedaan. Zonder karakter win je geen wedstrijden, dat zag je tegen Club Brugge”, citeert Het Laatste Nieuws Fink.

Fink weet dat El Khannouss nu met zijn hoofd bij een transfer zit. Om zijn transfer door te duwen besloot El Khannouss om maandag niet meer mee te trainen bij Genk. Dat viel niet goed bij de Limburgers.

“Het is een jongen van 20. Dat maakt het een ander verhaal van iemand van 28. Laten we dus niet te hard voor hem zijn. Kijk, ik begrijp hoe die dingen werken. Als Bilal wat meer ervaring had gehad, had hij waarschijnlijk gewacht en Dimitri de Condé en het bestuur hun werk laten doen”, besluit Fink namens Genk.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.