‘Keita van Royal Antwerp FC naar Parma voor 12 miljoen euro’

‘Deal is rond, Keita van Royal Antwerp FC naar Parma voor 12 miljoen euro’

29 augustus om 16:51
Laatste update: 29 augustus om 16:51

Mandela Keita staat op het punt om Royal Antwerp FC in te ruilen voor het Italiaanse Parma. De Rode Duivel trekt voor 12 miljoen euro van de Jupiler Pro League naar de Serie A, weet transferjournalist Nicolo Schira.

Keita verlaat Antwerp en heeft zijn vlucht al geboekt. De middenvelder vertrekt donderdagavond naar Parma om zijn medische testen af te ronden. Er wordt verwacht dat Keita officieel gaat tekenen op vrijdag rond het middaguur.

Keita gaat bij Parma een contract ondertekenen tot de zomer van 2029. De 22-jarige Rode Duivel heeft volgens transfermarkt een waarde van 13 miljoen euro. Keita gaat bij Parma een nieuw voetbalavontuur aan. In Italië wordt Keita ploegmaat van Elias Cobbaut en Zion Suzuki.

Update: Ook bij Het Nieuwsblad klinkt het dat de deal met Parma helemaal rond is. De middenvelder wordt binnenkort verwacht bij de Italiaanse promovendus, waar hij zijn handtekening zal zetten onder een meerjarig contract.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.