OFFICIEEL: Mitchy Ntelo verkast van Loko Plovdiv naar Yverdon Sport

OFFICIEEL: Ntelo verkast van Loko Plovdiv naar Yverdon Sport

27 augustus om 18:20
Laatste update: 27 augustus om 18:34

Mitchy Ntelo is niet langer speler van Loko Plovdiv. De centrumspits verhuist per direct naar Yverdon Sport. Dat meldt Yverdon Sport via de officiële kanalen.

De transfervoorwaarden zijn nog niet bekend. Op Transfermarkt heeft Ntelo, die afgelopen winter nog van transfervrij RSC Charleroi naar Loko Plovdiv verhuisde, een marktwaarde van 500.000 euro. Het is ook niet bekend voor hoe lang de aanvaller tekende bij zijn nieuwe club.

 "Het is een iets ander profiel dan Kevin Carlos, maar ook met veel overeenkomsten. Mitchy is erg snel en technisch. Hij heeft alle kwaliteiten om te slagen in de Super League. Hij was een felbegeerde speler, we hebben gevochten om hem te pakken te krijgen. Wij geloven in zijn impact in de groep en in zijn vermogen om veel doelpunten te maken", schrijft technisch directeur Filippo Giovagnoli.

Mitchy Ntelo speelde afgelopen eerste seizoenshelft nog voor RSC Charleroi. Bovendien is Ntelo een product van de jeugdopleiding van Standard.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.