Lyon doet verbeterd aanbod op Noah Sadiki

'Lyon legt verbeterd aanbod voor Sadiki neer, Union SG weigert opnieuw'

26 augustus om 18:16
Laatste update: 26 augustus om 18:20

Er is nog altijd veel interesse voor Noah Sadiki. Het Nieuwsblad meldt maandag dat Olympique Lyonnais haar interesse in de middenvelder van Union Saint-Gilloise kracht heeft bijgezet. De Franse club zou een nieuw bod van rond de zes miljoen euro hebben uitgebracht.

Het vorige bod van Lyon omvatte een aanbieding om de middenvelder voor een seizoen te huren, met daarbij een aankoopoptie. Nu hebben de Fransen dus een serieus verbeterd bod gedaan. 

Union heeft het bod echter opnieuw afgewezen. Sadiki zich namelijk in korte tijd ontpopt tot een onmisbare speler voor coach Sébastien Pocognoli en mag daarom niet vertrekken.

Eerder meldde l'Equipe al dat Sadiki zelf openstaat voor een overstap naar de Ligue 1. Sadiki kwam in de zomer van 2023 over van RSC Anderlecht naar Union voor een bedrag van bijna anderhalf miljoen euro en staat nog tot 2027 onder contract bij Union.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.