Peter Vendenbempt over Club Brugge

Vandenbempt over Club: "Dat is ver beneden van wat je mag verwachten"

26 augustus om 14:35

Club Brugge wist afgelopen zondag haar tweede wedstrijd van het Jupiler Pro League-seizoen te winnen. Peter Vandenbempt reageert op het duel van Club bij Sporza.

Dat Club in eerste instantie nog op een 0-2 voorsprong kwam, is volgens Vandenbempt niet alleen de verdienste van Blauw-Zwart zelf. "Club begon met een 0-2-voorsprong, omdat Dender defensief niet thuis gaf." Hier voegt de sportjournalist toch nog enkele positieve woorden aan toe. "Club speelde fris en snel voetbal in de eerste 20 minuten."

"De manier waarop Club Brugge zichzelf nog in de nesten werkte, dat kan toch niet enkel verklaard worden door de verstoorde voorbereiding, met spelers die nog op het EK hebben gespeeld", aldus Vandenbempt.

Over het geheel bij Club is Vandenbempt niet positief. "Dat is toch allemaal ver beneden van wat je mag verwachten van de rijkste en sterkste selectie van het land."

In de volgende speelronde neemt Club Brugge het op tegen rivaal Cercle Brugge.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.