"Er was maar één bestemming van tel: RSC Anderlecht"

25 augustus om 21:20

RSC Anderlecht kan dit seizoen weer rekenen op Ludwig Augustinsson, die heeft gekozen voor een definitieve terugkeer naar paars-wit. Lang heeft hij daar ook niet over moeten nadenken.

Augustinsson kende een goed seizoen bij paars-wit, maar keerde deze zomer terug naar Sevilla. Daar was echter geen plaats voor hem, terwijl Anderlecht dolgraag langer met hem door wilde gaan. Dat zag de linksachter zelf ook zitten. "Het was een makkelijke beslissing om terug te keren", geeft hij aan bij Sudpresse.

Er was nochtans meer interesse. Augustinsson zag echter enkel Anderlecht zitten. "Om eerlijk te zijn had ik ook andere opties, maar ik heb mijn makelaar gezegd dat maar één bestemming van tel was: Anderlecht", klinkt het.

Het was ook meteen een geslaagde terugkeer voor de dertigjarige Zweed, die bij Anderlecht een contract tot medio 2027 heeft. In drie partijen was hij al goed voor twee doelpunten.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.