Standard hoopte op komst Beerschot-uitblinker: "Ooit zie ik mezelf er wel spelen"

25 augustus om 16:50

Thibaud Verlinden proeft momenteel voor het eerst van eersteklassevoetbal in ons land. De flankaanvaller promoveerde met Beerschot naar de Jupiler Pro Leaguue, al had het er ook anders kunnen uitzien voor de flankaanvaller.

In een gesprek met Gazet van Antwerpen onthult Verlinden namelijk dat Standard zo'n twee jaar geleden hem wilde weghalen bij DAC. Hij koos echter voor Beerschot. Ik zou het vreemd gevonden hebben om op dat moment in mijn carrière al terug te keren naar Standard", geeft de flankaanvaller aan.

Maar Verlinden, die deels werd opgeleid door Standard, denkt ooit wel te zullen terugkeren. "Diep vanbinnen zie ik mezelf er ooit nog wel spelen, hoor. In de voetbalwereld mag je nooit iets uitsluiten. Maar uiteraard ben ik blij dat ik twee jaar geleden voor Beerschot heb gekozen. Ik heb me in mijn carrière als profvoetballer nergens zo goed gevoeld als hier", klinkt het.

Verlinden heeft alvast een goed seizoensbegin achter de rug en was in vier partijen voorlopig goed voor drie assists.

Standard zal Verlinden ongetwijfeld in de gaten houden. Hij kende vorig jaar een uitstekend seizoen in de Challenger Pro League en hoopt dat dit seizoen door te trekken in de Jupiler Pro League.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.