Nilsson niet mals na tegendoelpunt in Dender – Club Brugge: “We zijn dom”

25 augustus om 14:27

Club Brugge leek zondag een rustige namiddag te hebben tegen Dender, maar vlak voor de pauze slikte het de 1-2. Gustaf Nilsson kon het amper geloven.

In het begin van de partij liep Club Brugge snel uit naar een 0-2 voorsprong. Nilsson zelf opende de score met het hoofd. "Het was een goede voorzet en ik probeerde naar doel te koppen. Het werd een doelpunt. Dat was goed", aldus de aanvaller bij DAZN.

Over de tegentreffer van Dender vlak voor het rustsignaal was Nilsson minder tevreden. "We zijn dom", klonk het uit de mond van Nilsson. "We spelen 25 minuten goed. Dan laten we ze terug in de match komen."

Wat moet er na de rust beter bij Club Brugge? "We moeten weer spelen zoals in het begin van de partij en efficiënt zijn. We moeten de match doodmaken", aldus nog Nilsson.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.