Jonas De Roeck over fout Mahamadou Doumbia

Duur leermoment voor Doumbia (Antwerp): "In topmatchen komt het aan op details"

23 augustus om 19:16

Tijdens de persconferentie in aanloop naar de competitiewedstrijd met KV Mechelen blikte Antwerp-coach Jonas De Roeck nog kort terug op de match tegen Club Brugge van verleden week. "Zuur dat Doumbia de verkeerde inschatting maakte", klonk het.

Na de 1-2 tegen RSC Anderlecht was de 1-0 op Club Brugge al de tweede topper die op onfortuinlijke wijze verloren ging. In beide partijen had The Great Old met ten minst een punt van het veld kunnen stappen.

Dat Mahamadou Doumbia in de fout ging en een strafschop veroorzaakte vond zijn coach vervelend voor hem. "We hebben dat momentje uiteraard met hem besproken en hij besefte dat hij daar de verkeerde inschatting maakte", citeert Het Nieuwsblad de coach.

Het was een stevig leermoment voor Doumbia, want in topmatch kan een klein foutje je duur komen te staan, weet ook De Roeck. "Het was zuur voor hem en voor ons, want in wedstrijden als tegen Brugge komt het vaak aan op details."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.