Besnik Hasi reageert op aankomende transfer Benito Raman naar KV Mechelen

Hasi alvast over Raman: "Zolang hij presteert, mag hij een grote mond hebben"

23 augustus om 18:34

Benito Raman is nog niet officieel voorgesteld als speler van KV Mechelen, maar coach Besnik Hasi wilde vrijdag al wel iets kwijt over de aanstaande transfer. "Wij zijn heel blij met de komst van Benito", klonk het tijdens de persbabbel.

Voor Mechelen is Raman een zeer welkome aanvulling van de selectie, legde Hasi uit. "Zijn manier van spelen past bij ons en ons publiek. Benito is een jongen met ervaring, hij is een Belg, hij kent de competitie: het zijn allemaal positieve zaken", was de coach vol lof. 

Bij Samsunspor speelde Raman op een half jaar tijd amper elf matchen. Hasi denkt dat dat de aanvaller getergd zal zijn zich opnieuw te bewijzen. "De laatste jaren heeft hij veel op de bank gezeten. Ik hoop dat hij de komende twee seizoenen hier de speler gaat worden die deze club de nodige kwaliteitsinjectie geeft."

Dat Raman de naam heeft soms lastig te zijn voor coaches, baart Hasi geen enkele zorgen. "Geen probleem", klinkt het. "Zolang hij presteert op het veld, mag hij een grote mond hebben."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.