Gerucht: 'Puertas bereikt persoonlijk akkoord, Union-pion kiest voor Saudi-Arabië'

23 augustus om 14:00

Waar de toekomst van Cameron Puertas ligt blijft onzeker. De middenvelder aast al even op een vertrek bij Union en lijkt nu op weg naar Saudi-Arabië.

Eerder klonk het al dat ploegen uit Italië, Duitsland en Engeland interesse toonden in Puertas. Er was ook interesse uit Saudi-Arabië, maar een akkoord met Union werd niet gevonden. Daar is volgens geruchtenmaker Tavolieri nu verandering in gekomen.

Hij geeft aan dat Al Qadsiah, de ploeg van Koen Casteels, nu vol voor Puertas gaat. Het hoopte aanvankelijk Paulo Dybala in huis te halen, maar die blijft bij AS Roma. Daardoor heeft men bij Al Qadsiah nu besloten om alles in te zetten op de komst van Puertas.

Puertas heeft naar verluidt al een akkoord met de ploeg uit Saudi-Arabië. Enkel een akkoord op clubniveau moet nog volgen. Union zou een bedrag van zo' vijftien miljoen euro verlangen voor Puertas, wat voor de club uit Saudi-Arabië niet onoverkomelijk is.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.