OFFICIEEL: Raman kiest voor Belgische terugkeer en tekent bij KV Mechelen

23 augustus om 20:05

Benito Raman is terug in ons land. De aanvaller heeft besloten om Samsunspor te verlaten en terug te keren naar ons land. Hij heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij KV Mechelen.

Dat kondigt de club zelf aan via de officiële kanalen. De 29-jarige spits verliet RSC Anderlecht begin 2024 voor Samsunspor, maar wist nooit helemaal te aarden in Turkije. Hij zocht naar een nieuwe club en werd gelinkt aan ex-ploeg Fortuna Düsseldorf. Uiteindelijk is het toch KV Mechelen geworden voor Raman.

Bij Malinwa moet Raman het spitsenprobleem van Besnik Hasi oplossen, die eerder al aangaf er een extra spits bij te willen. Raman zal bij KV Mechelen de concurrentie moeten aangaan met Lion Lauberbach en Julien Ngoy.

Voor Raman wordt het zijn zevende profclub in ons land. Eerder kwam hij ook al uit voor KAA Gent, Beerschot, KV Kortrijk, STVV, Standard en RSC Anderlecht. Bij die laatste club was hij in 89 partijen goed voor negentien doelpunten en acht assists.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.