KV Mechelen dreigt Foulon te verliezen aan Turkije

KV Mechelen dreigt Foulon te verliezen: ‘Linksachter gecharmeerd door Turkije’

23 augustus om 10:43

Het seizoen is ondertussen al op volle toeren aan het draaien. Toch, zijn de clubs achter de schermen nog stevig aan het werk om de kern zo optimaal mogelijk te krijgen. Ook bij KV Mechelen kan er nog het een en ander gebeuren.

KV Mechelen dreigt deze zomer hun linksachter te verliezen. Daam Foulon, de 25-jarige back, heeft interesse gewekt in Turkije en lijkt gecharmeerd te zijn door het aanbod. Foulon, die aan het einde van dit seizoen uit contract loopt, zou volgens Het Laatste Nieuws niet onwelwillend tegenover een vertrek staan. 

KV Mechelen heeft naar verluidt al een aantrekkelijk voorstel gedaan om Foulon langer Achter de Kazerne te houden. Ondanks dit aanbod lijkt de verdediger momenteel niet geïnteresseerd in een verlenging van zijn contract. Dit zet de club in een lastige positie, aangezien ze hem mogelijk gratis zien vertrekken na dit seizoen. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.