Dejaegere over transfer Kortrijk: “Beker winnen”

Dejaegere over transfer Kortrijk: “Ik ben hier zeker niet om uit te bollen”

23 augustus om 10:15

Brecht Dejaegere is terug in het Guldensporenstadion. Het is de plek waar hij zijn profcarrière ooit begon. De 33-jarige middenvelder gaat in gesprek met Het Nieuwsblad

KAA Gent, Toulouse, de MLS, en nu terug bij KV Kortrijk … "Heel fijn en vertrouwd," beschreef Dejaegere zijn terugkeer. Hij herinnerde zich met plezier zijn eerdere prestaties bij de club, zoals het bereiken van de bekerfinale en het spelen van Play-off 1. "Ik heb hier altijd een goed gevoel gehad bij alle mensen binnen deze club," voegde hij toe.

Dejaegere benadrukte dat zijn terugkeer naar Kortrijk geen stap terug is, maar juist een bewuste keuze om zijn carrière op een hoog niveau voort te zetten. "Ik ben hier zeker niet om uit te bollen," stelde hij duidelijk. 

Nu hij terug is bij de club waar het allemaal begon, heeft Dejaegere nog één doel voor ogen: "Hier de beker winnen zou mooi zijn, dat is het enige wat nog ontbreekt." De middenvelder klinkt alvast vastberaden.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.