Directeuren Napoli en Chelsea praten over mogelijke transfer Lukaku

UPDATE: 'Deal ingewikkeld omdat Chelsea Lukaku wil verkopen, Napoli wil huur'

23 augustus om 09:40
Laatste update: 23 augustus om 09:40

Donderdag kwamen de directeuren van SSC Napoli en Chelsea in Londen samen voor onderhandelingen rondom een transfer van Rode Duivel Romelu Lukaku. Namens Napoli kwam sportief directeur Giovanni Manna om te praten over de overstap van de spits, maar de ontmoeting bleek ingewikkeld, meldt transferjournalist Gianluca Di Marzio.

De ontmoeting tussen Napoli en Chelsea om de komst van Lukaku bleek ingewikkeld. Er werden meerdere verschillen benadrukt tussen de vraag en aanbod tussen Chelsea en Napoli. Beide partijen zijn er nog niet uit, de overeenkomst is nog niet bereikt, maar de onderhandelingen gaan verder.

Lukaku is al langere tijd het doelwit van Napoli. De club van hoofdtrainer Antonio Conte wil de deal rond Lukaku graag sluiten, al heeft Napoli nog altijd de huidige spits Victor Osimhen niet verkocht. Eerder kwam naar buiten dat Napoli ook overweegt om Osimhen naast Lukaku aan te houden in de voorhoede.

Als Lukaku daadwerkelijk de overstap maakt van Chelsea naar Napoli, dan wordt het zijn derde ploeg in de Italiaanse Serie A. Eerder kwam Lukaku uit voor Internazionale waar hij de nodige successen kende met hoofdtrainer Conte. In het afgelopen seizoen speelde Lukaku op huurbasis bij AS Roma. 

Update: Het Nieuwsblad meldt dat de onderhandelingen tot nu toe stukliepen omdat Napoli Lukaku alleen wil huren, terwijl Chelsea per se tot een verkoop van de spits wil overgaan.