LIVE-Discussie: Dinamo Minsk – RSC Anderlecht

LIVE-Discussie: Anderlecht nog altijd op nipte voorsprong tegen Dinamo Minsk

22 augustus om 22:17
Laatste update: 22 augustus om 22:17

In de Play-Offs van de Europa League staan Dinamo Minsk en RSC Anderlecht tegenover elkaar. De twee ploegen gaan in het beslissende tweeluik uitmaken wie doorgaat naar de groepsfase van de Europa League en wie naar de groepsfase van de Conference League gaat.

Dinamo Minsk staat in Hongarije tegenover het Anderlecht van hoofdtrainer Brian Riemer. De Wit-Russische club staat momenteel op de derde plaats in de competitie en heeft een goede vorm te pakken. De laatste vijf matchen werden gewonnen.

Opstelling Dinamo Minsk: Lapoukhov; Pigas, Begunov, Gavrilovich, Lopes; Amian, Selvaya, Demchenko; Bakhar, Alfred, Podstrelov

Anderlecht begint aan het Europese avontuur tegen Dinamo Minsk. De Wit-Russen zijn het enige obstakel dat paars-wit in de weg staat om de groepsfase van de Europa League te bereiken. Gaat Anderlecht een eerste grote stap zetten richting de Europa League?

Opstelling RSC Anderlecht:

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.