Jesper Fredberg van Anderlecht reageert op mogelijke transfer Christian Eriksen

Fredberg tempert verwachtingen omtrent Eriksen: "Op dit moment niet realistisch"

21 augustus om 23:14
Laatste update: 21 augustus om 23:18

Al enige tijd wordt er gespeculeerd over de eventuele komst van Christian Eriksen naar RSC Anderlecht. CEO Sports Jesper Fredberg van paars-wit, de man die de droomdeal tot waarheid probeert te maken, heeft zich nu uitgelaten over de potentiële transfer.

Het dossier Eriksen is een ingewikkelde voor Fredberg. Bij Het Nieuwsblad reageert hij nu op de mogelijke komst van zijn landgenoot. "Zelf heb ik de naam Christian Eriksen nooit laten vallen, maar ik ken Christian natuurlijk. Hij is een topper die nog één jaar vastligt bij een topclub", begint hij.

Fredberg tempert de hooggespannen verwachtingen. "Op dit moment lijkt het niet realistisch, maar als er plots een deur opengaat, wil ik de eerste zijn om binnen te stappen", laat hij optekenen.

Zelfs als de transfersom op enig moment haalbaar blijkt te zijn voor Anderlecht, dan komt de volgende moeilijkheid om de hoek kijken. "Het gaat ook niet alleen om wat Manchester United vraagt", zegt Fredberg, "maar het zal in zo’n geval ook draaien om de salariseisen van de speler."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.