KRC Genk zet Benfica onder druk in onderhandelingen Zakaria El Ouahdi

'Genk zet Benfica onder druk, wil alleen deze week nog praten over transfer'

21 augustus om 17:02

De Portugezen van Benfica azen al een tijdje op KRC Genk-rechtsback Zakaria El Ouahdi. Volgens de Portugese krant A Bola heeft Genk nu een ultimatum gesteld: dit is de laatste week dat de Limburgers willen onderhandelen over een transfer.

Genk wil laat El Ouahdi niet zomaar laten, maar bij Benfica zijn ze overtuigd van de rechtsachter. De Portugese club deed al een bod van 8,5 miljoen euro en zag dat afgewezen worden door de Genkies.

El Ouahdi zelf heeft al laten blijken dat hij een overgang wel ziet zitten. "Als speler wil je altijd een stap vooruitzetten", citeert A Bola de verdediger. Hij voegde eraan toe dat "voorlopig de focus nog steeds 100% op Genk ligt."

Genk wil volgens de krant nu weten waar het aan toe is en heeft Benfica te verstaan gegeven dat er deze week nog gesprekken gevoerd kunnen worden, maar als er geen deal komt is het daarna over en sluiten.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.