Matias Galarza kan naar Club Atletico Talleres

'Galarza (KRC Genk) kan toch nog transfer maken, Argentijnen gaan bod uitbrengen'

20 augustus om 17:29

Matias Galarza (22) is op weg naar de uitgang bij KRC Genk, maar een nieuwe club heeft de Argentijn nog niet gevonden. Uit zijn thuisland is er nu toch interesse, weet Het Nieuwsblad.

Van Galarza werd veel verwacht toen hij in 2022 de overstap van Argentinos Juniors naar Genk maakte. De middenvelder kon die belofte echter nooit inlossen en raakte op een zijspoor. Hij zou nu graag terugkeren naar Argentinië.

Eerder deze zomer was er interesse van topclub Boca Juniors en Galarza wilde zelfs niet niet meer trainen bij Genk om zo een transfer af te dwingen. Genk betaalde rond de zes miljoen euro voor de speler en wil hem niet zomaar laten gaan, het aanbod van Boca vond het veel te laag.

Nu zou Club Atletico Talleres, ook uit de hoogste Argentijnse klasse, zich gemeld hebben voor Galarza en bij Genk hebben aangegeven een bod te zullen uitbrengen. Enige haast moet de club daarbij wel maken, in Argentinië sluit de transfermarkt deze donderdag.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.